2022. 26. Jusztina, Pál

Közélet

Felkérőleveleket küld a KSH

Sajtóközlemény | 2022. Szeptember 23. 18:44:34 | Utolsó frissítés: 3 napja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes köszöntőt mond az idei népszámlálásra való felkészülés jegyében tartott tájékoztató programon az Országházban 2022. szeptember 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2022. évi népszámlálás során a Központi Statisztikai Hivatal 2022. szeptember utolsó hetében felkérőlevelet küld a lakosságnak, amelyben tájékoztatást nyújt a népszámlálás végrehajtása során a válaszadási módokról, továbbá ebben a levélben kerül megadásra az internetes önkitöltéshez szükséges belépési kód.

A felkérőlevelek a Magyar Posta által kerülnek kézbesítésre.

Figyelemmel arra, hogy a felkérőlevelek nevet nem, csak címet tartalmaznak majd, kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy az általuk lakott ingatlanon található épületen a házszámot jól látható módon tüntessék fel, ellenkező esetben a felkérőlevelek téves címre kerülhetnek kézbesítésre, vagy a kézbesítés teljesen meghiúsulhat!

A 2022. évi népszámlálással kapcsolatban további információ érhető el a www.nepszamlalas2022.hu oldalon, továbbá az ingyenesen hívható +36-80/080-143 telefonszámon.

Baja, 2022. szeptember 22.

                                                           Tisztelettel: dr. Papp Zoltán             jegyző

hozzászólok