2019. December 10. Judit

Közélet

Épül a gumis pálya

Antal Tibor | 2018. Április 25. 15:08:12 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

2018.IV.24.

 

Alaposan korszerűsödik a Jelky András Szakgimnázium és Szakképző Petőfi utcai épületének sportpályája. Múlt héten az aszfaltpálya egyenetlenségeit, repedéseit öntötték ki fagyálló kiegyenlítő folyadékkal, a héten pedig strapabíró gumi borítást kezdtek el leteríteni, és a tervek szerint péntekre el is fog készülni. Jövő hétre csak a vonalazás marad hátra, illetve a kapuk mellett a kosárpalánkok is vissza lesznek helyezve.  Középen kicsit magasabb lesz a borítás, hogy két oldalt le tudjon folyni majd a csapadékvíz.

 

2018.IV.25.

 

Mint Virág Tibortól, a Bajai Szakképző Centrum főigazgatójától megtudhattuk, a beruházást saját forrásokból valósítják meg, és a megnövekedett testnevelés óra szám miatt volt rá szükség. Hozzátette, hogy azok a családosok, akik hétvégente eddig  bejártak labdázni, azoknak  a felújítás után is ugyanúgy lesz erre lehetőségük.

 

 

De nem csak ez az egy pályája újul meg a Szakképzési Centrumnak. A Jelky Szegedi úti épületének udvarán, és a Türr István Gazdasági Szakgimnázium udvarán is folynak az előkészületek. Egyelőre mind két helyszínen a betonozással vannak kész, de hamarosan itt is gumis pályákon sportolhatnak majd a diákok.

 

 

A Jelky Szegedi úti épületének udvarán

 

A Türr udvarán jelenleg ez a helyzet

 

 


hozzászólok