2020. November 29. Taksony

Közélet

Döbbenetes képek egy bajai játszótérről

Antal Tibor | 2017. Március 10. 23:18:24 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A napokban tett fel egy anyuka több fényképet is a legnépszerűbb közösségi portál egyik bajaiakat tömörítő csoportjába a Dömötör utcai játszótérről, mely az egyik legnagyobb játszótér Baján. A fotókon jól látszik, hogy valakik nem igazán a rendeltetésének megfelelően használták a zárt csúszdát, és nem is vették a fáradtságot, hogy utána összetakarítsanak.

 

 

Fotók:Facebook, Baba – Mama Klub

 

A csúszdából ugyanis összetört borosüveget szedtek össze, mellőle pedig egy elhasznált gumióvszert, és egy véres zsebkendőt. Az első mondani sem kell, hogy mennyire balesetveszélyes lehet, a másik kettő meg több mint gusztustalan.

 

A képek kinagyítva:

 

 

 

 

Mint a posztból megtudhattuk, a szemetet összeszedték, azonban feltehetően egy fertőtlenítés is ráférne a zárt csúszdára. Egyébként nem ez az első eset, hogy oda nem illő dolgokat találnak a két nagy cső valamelyikében, vagy épp fent a toronyban, ami egy ideális búvó hely a kamaszoknak.

 Szintén a csoportban tették szóvá, hogy több olyan játszótér is van Baján, ahol a gyerekek kitaposták a homokot a különböző mászókák alatt, így eső után ott megáll a víz.

 

Vonatkert

 

Ezeken talán könnyen lehetne segíteni egy feltöltéssel.

 


hozzászólok