2021. December 9. Natália

Közélet

A McDonald’s válaszolt trafó ügyben

Antal Tibor | 2021. Október 15. 15:40:25 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Tegnap írtunk arról, hogy bizonyos jelek utalnak arra, hogy sokak álmára (mások bosszúságára) mégis fog McDonald’s gyorsétterem épülni Baján a Tescoval szemben. Legalább is egy McDonald’s feliratú trafó már létesült, és ugye egy trafó létesítmény nélkül mégis csak kidobott pénz. Nos, mára megérkezett a válasz a gyorsétteremhálózat sajtóosztályától, amiben azonban ennek ellenére még mindig nem szerepel konkrétum:

-Hálózatfejlesztésünk célja, hogy a vendégeink számára legkényelmesebben elérhető helyeken, hosszú távon, magas színvonalú szolgáltatásokkal és kiemelkedő vendégélményt nyújtó kiszolgálással üzemeltessünk éttermeket. Ennek érdekében folyamatosan keressük új éttermek nyitásának a lehetőségét.

Konkrét tervekről jelenleg nincs megosztható információnk. Amint erre lehetőség nyílik, híreinkről a szokásos fórumokon, a weboldalunkon és a közösségi oldalunkon tájékoztatni fogjuk kedves vendégeinket és a sajtó tisztelt képviselőit.- írta Ádám Viktor vezető tanácsadó.

Tehát a trafó létesítésének célja, hogy McDonald’s éttermet üzemeltessen, de még nincsenek konkrét tervek. Aki tud, az próbáljon olvasni a szavak között.

hozzászólok