2021. 24. Timót

Közélet

A legjobb 100 között a Béla

legjobbiskokla.hu nyomán | 2018. Október 08. 15:22:56 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Elkészítette a Legjobbiskola.hu azt a rangsort, mely az ország középiskoláit hasonlította össze eredményességük alapján. Nos, örömmel jelenthetjük,hogy a bajai III. Béla Gimnázium 6 évfolyamos  gimije a 49.,  míg a 4 évfolyamos az 56. helyre fért be. Az iskolák képzésenként szerepelnek, így ha egy suliban van pl. 4 évfolyamos és 8 évfolyamos képzés is, azt külön található meg. Az eredményük is eltérhet a kompetenciamérés eredményeik miatt.

 

 

 

A sorrend kialakításánál az Oktatási Hivatal által közzétett legfrissebb kompetenciaméréseket és érettségi eredményeket vették figyelembe. Arra voltak kíváncsiak, hogy az érettségin indult diákok milyen sikerességgel végeztek a választott tantárgyból és hogy hányan választották az iskola sikeres érettségi tantárgyait. Számoltak az iskola eredményeinek stabilitásával is, így nem csak egy év eredményei alapján rangsoroltak. Történet és módszertan itt.

A szakgimnáziumi listán az MNÁMK a 45. pozíciót foglalja el, míg a szakközépiskolák között a Bányai a 93., a Jelky a 94.helyen található.

 

A bajai iskolák rangsora:

https://legjobbiskola.hu/top/top_kozepiskola.php?training=osszes_iskola&city=Baja

 

 

 

 

 

 

 

 

 


hozzászólok