2020. 25. Eufrozina, Kende

Közélet

A hétvégén DJ Fesztivál

Baja Város Önkormányzat | 2020. Szeptember 08. 18:52:01 | Utolsó frissítés: 2 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Tisztelt bajai lakosok, tisztelt „DJ Fesztivál”-ra  látogatók!

2020.09.11-12-én kerül megrendezésre – a korábban Halfőző Fesztivál programjához kapcsolódó – DJ Fesztivál.  A koronavírus-járvány sajnos egyszer már meghiúsította az eredeti időpontra tervezett rendezvényt. A jelenleg hatályos kormányrendelet szerint a rendezvény megtartható, így jogi lehetőségünk nincs annak elhalasztására.

A jelenleg rendelkezésre álló hivatalos járványügyi adatok szerint a megyei, országos esetszámok drasztikusan emelkednek, sajnos pontos adatokat, helyi esetszámot nem tudunk, mert nem kaphatunk ilyen információt.  Több alkalommal kértünk hivatalos állásfoglalást dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos asszonytól. Korábban arra kaptunk megerősítést, hogy az esemény megtartható. A járványügyi helyzet súlyosbodásával ismételten megkerestük, amire várjuk a választ.

Tekintve, hogy erre a rendezvényre az ország számos pontjáról érkezhetnek látogatók, így különösen nagy odafigyeléssel kell lennünk a befogadni kívánt résztvevőket illetően.

Mivel a városvezetés felelősséggel tartozik a bajaiak egészségének védelmében, így igazodva a hatályos kormányrendelethez:

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉRE CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A JEGGYEL RENDELKEZŐK LÉPHETNEK BE!

(A helyszínen jegyet vásárolni szándékozók az elkülönített beléptető sátorban tehetik ezt meg, korlátozott számban, a létszám limit erejéig!)

Bár a rendezvényt nem a város szervezi, ez egy külső cég eseménye, ennek ellenére az említett okok miatt nélkülözhetetlennek tartjuk a különböző óvintézkedések foganatosítását, mint:

– védősávok kialakítása a levonuláshoz

– szigorú jegyellenőrzés

– hőmérős beléptető rendszer

– fokozott biztonsági szolgálat jelenlét

– védő kordonok felállítása.

A városvezetés és a szerződő partner, Baja Marketing Kft. a lehetőségeihez mérten mindent igyekszik elkövetni, hogy a szervező az eseményt a járványügyi szabályok betartásával és betartatásával rendezze meg.

hozzászólok