2023. 10. Gréta, Margit

Kispálya

Két labdával is fociznak

Antal Tibor | 2022. Június 23. 15:09:01 | Utolsó frissítés: 12 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Hetesrúgó csapatvilágbajnokság hagyományosan a Halászléfőző Kupa nulladik napján került eddig megrendezésre minden évben a Vasvári Pál utcai szabadtéri műfüves pályán. Kispályás berkekben ez az év legvidámabb napja, de egyben remek felkészülést is jelent a csapatoknak a nyári kupákra, melyeknél a továbbjutás sorsa sokszor büntetőkkel dől el a nagy melegben. A szabályok egyszerűek: minden gárdából öten rúgnak az ellenfél kapusnak, és a találatok száma dönti el a végeredményt. 10 méterről kettőt ér a gól, a lányok találata duplán számít.

Idén azonban a nyaralási elfoglaltságok miatt más időpontot kellett nézni A tervek szerint július 14-én 18 órától kezdődik a megmérettetés. Nevezni gyerekcsapatoktól kezdve a nyugdíjasokig mindenki számára adott. A lényeg, hogy 5 rúgó legyen, és valaki a kapuba is be merjen állni. Újdonság, hogy az egyenes kieséses szakaszban döntetlen esetén két labdás fociban dől el a továbbjutás sorsa. Amelyik csapat az első gólt szerzi az léphet tovább.

A versenykiírás:

XVI. Hetesrúgó Világbajnokság

Helyszín: Baja, vasvári Pál utcai műfüves pálya

Időpont:2022.VII.14.18.00

Csapatlétszám:5+ 1 fő

Nevezési díj: 1000 Ft

Büntetők értéke: 7m= 1, 10m= 2, 20m=3, 34m 4 A lányok által értékesített büntetők duplán számítanak.

Nevezni lehet Antal Tibornál a 06302428206-os telefonszámon, vagy a hurkamajom@freemail.hu email címen, vagy messengeren.

Nevezni a kezdési időpontig lehet.

hozzászólok