2020. 1. Tünde

Kispálya

Indul a műfüves szezon!

Márton László | 2020. Május 05. 15:20:53 | Utolsó frissítés: 4 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

M-Cs Amatőr Kispályás Labdarúgó és Szabadidő Közhasznú Egyesület

Baja

TÁJÉKOZTATÁS

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Sporttársainkat, hogy a koronavírus okozta veszélyhelyzetre vonatkozó újabb kormányrendelet alapján lehetővé vált az amatőr tömegsport események korlátozott (zártkörű) lebonyolítása.

Az előírások maradéktalan betartása mellet egyesületünk szervezésében a Vasvári Pál utcában – a korábbi évekhez hasonlóan – műfüves kispályás labdarúgó eseménysorozat kerül megrendezésre. A műfüves bajnokságra a már korábban leadott nevezéseket elfogadtuk, a további nevezéseket 2020. május 15-ig várjuk.

A tervezett kezdési időpont: 2020. május 25. (hétfő)

A 2019/2020.évi teremlabdarúgó torna eredményhirdetése és az induló nyári szabadtéri eseménysorozat technikai értekezlete 2020. május 18-án 17.30 órakor kerül megrendezésre a Baja, Vasvári Pál utcai műfüves labdarúgópálya szabadtéri büféjében.

Kérjük, hogy az eredményhirdetésén, valamint a technikai értekezleten az érintett csapatok csak 1 fővel képviseltessék  magukat! Megjelenésükre feltétlen számítunk!

A szabadtéri eseményre vonatkozó egészségügyi előírások és rendezési szabályok a technikai értekezleten részletesen ismertetésre kerülnek.      

A kezdésig a felkészülési lehetőség biztosítható a csapatok számára a Vasvári Pál utcai műfüves labdarúgópályán, időpont egyeztetésről és további információkról a szervezők adnak bővebb felvilágosítást. (Márton László tel: 30/9383744 és Szörényi László 70/935-8199) 

Mindenki vigyázzon magára és környezetére!

Baja, 2020. május 05.

                                                           Versenybizottság  

A bajnokság versenykiírása:itt

hozzászólok