2020. Október 25. Bianka, Blanka

Kispálya

Három a magyar igazság

Antal Tibor | 2020. Január 06. 20:18:37 | Utolsó frissítés: 10 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az elmúlt hétvégén immár 15. alkalommal rendezték meg Budapesten az Országos Sípmester Fesztivált, amin a megyei játékvezető keretek mérik össze focitudásukat egy teremtorna keretében.
A Bács – Kiskun megyei bírák péntek esti csapatépítő tréninggel kezdtek, melyen a taktikai dolgokat is megbeszélték, majd szombaton a csoportmérkőzések következtek.
Békés megye volt az első ellenfél akikkel 2-2-őt játszott a gárda, viszont a vészkapusát elvesztette egy piros lap miatt. Valami ilyesmi az amikor a hóhért akasztják. A második meccsen egy az utolsó percben szerzett góllal verték az eléggé Heves megyét, majd 5 – 2-re a veszprémieket. Az utolsó ki – ki meccsen pedig 18 percig hátrányban játszva az utolsó két percben fordítva verték Szabolcs – Szatmárt 3-1-rem így jöhetett a felsőházi rájátszás.
Este a szokásos gálavacsora keretében a Lurdy házban sorsolták ki a vasárnapi párosításokat. Utána fogyott az ásványvíz rendesen.

A 8 között Baranyát, az elődöntőben pedig ismét Szabolcs – Szatmár – Bereg megyét gyűrték le 1 – 0-ra, így jöhetett a finálé. A döntőben az a Hajdú – Bihar megye volt az ellenfél, akikkel az egész torna során egy közös öltözőben öltöztek a mieink. Így a valamennyire barátinak mondható küzdelmes derbin 1 – 1-es döntetlen született. A büntetőket azonban Bács – Kiskun rúgta jobban, így sorozatban harmadszor nyerték meg az országos tornát.Ami miatt számunkra ez kimondottan érdekes, hogy a bajnokcsapatot ezúttal is három bajai játékos erősítette. Név szerint Garai Péter, Fehérvári Patrik és Topálszki Szabin.

A bajai különítmény

A gólkirályi címet egyébként a Bács – Kiskun megyei válogatott játékosa Katona Balázs szerezte meg 8 találattal. A díjátadón a közismert televíziós műsorvezető, Gundel – Takács Gábor is jelen volt, aki az éremosztásban is segédkezett.

hozzászólok