2023. 3. Balázs

Kispálya

Elmarad a Szilveszter Kupa?

Antal Tibor | 2022. December 07. 20:27:15 | Utolsó frissítés: 2 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A téli teremlabdarúgó szezon eleddig elmaradhatatlan eseménye volt Baján a két ünnep között megrendezett Szilveszter Kupa. Mondjuk ez pont így nem igaz, mert 2020-ban a koronavírus miatti korlátozások miatt nem rendezték meg, de amúgy 1990 óta mindig pattogott a labda a fiatalok, és az öregfiúk mérkőzésein is. De most sajnos lehet csak a bejglit eheti mindenki karácsony után is, hacsak valami csoda történik az előttünk álló pár napban. Ezzel kapcsolatban Miklós Zoltánt, ismertebb nevén Gumist kérdeztük, a városi bajnokság szervezőjét.

  • A fő probléma, hogy az energiaár változások miatt a sportcsarnok bérleti díja gyakorlatilag a tavalyihoz képest a duplájára emelkedett. Emellett az eddigi főszponzor is kevesebbet tudna áldozni a tornára, pedig újításként az eddigi pénzdíj helyett ebből is a nevezési díjak árát próbáltuk volna csökkenteni. Osztottunk – szoroztunk és úgy tűnik, hogy 40 ezer forint fölötti összegre jönne ki a nevezés csapatonként, amit a többség nem tudna befizetni. Ráadásul a bajnoksághoz hasonlóan a büfé kérdésében sincs megoldás a főiskolai engedélyek miatt. Így nagyon úgy tűnik, hogy fájó szívvel, de le kell mondjuk a tornát. A hét végéig azonban még nyitva hagytuk a kérdést, ha addig esetleg bejelentkezik egy nagyobb szponzor akkor még van remény. Már egy 2-300 ezer forintos támogatás is nagy segítség lehetne.- zárta gondolatait a szervező.
Miklós Zoltán a pályán is aktív

A cikket olvasva esetleg valaki akár névszponzorként is támogatná az eseményt, az keresse Miklós Zoltánt a 0620387-8190-es, vagy Antal Tibort a 06302428-206-os telefonszámon.

A téli teremlabdarúgó szezon másik nagy bajai tornáját az Ofenbeher Nándor Optimum Solar Futsal Kupát 2023. január 7-8-án rendezik az MNÁMK Sportcsarnokában, melynek versenykiírását pár napon belül közöljük.

hozzászólok