2022. 2. Ottó

Kispálya

Bajnok az RM teremben

Antal Tibor | 2022. Március 12. 20:58:56 | Utolsó frissítés: 4 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Ritkán fordul elő, hogy az utolsó forduló előtt még három csapat is megnyerheti a városi teremlabdarúgó bajnokság I.osztályának küzdelmeit Baján. Pedig ez a történet játszódott ma le előttünk, és elég izgalmasra sikerült a végkifejlet is. A rekordbajnok Sugovica – Preceptum 0-1-ről fordítva hozta a kötelezőt a Bácska Bau ellen, majd az átöltözést követően a büfébe vonult, hogy onnan szurkolja ki az R+M – Merome Kft. meccsen a döntetlent, ami a bajnoki címükhöz szükséges lett volna.

Ez kezdetben nagyon távolinak tűnt, hiszen a Merome gyorsan 2 – 0-ás vezetést szerzett, majd a fordulást követően is 3 – 1-re nekik állt a zászló. Innen támadt fel poraiból az RM, és a vége előtt két perccel egyenlített. A legboldogabbak persze ekkor a sugósok voltak a büfében, és nem is a sör miatt. A végén azonban az R+M teljesen megérdemelten a győztes gólt is megszerezte, így az idén ők vehették át a legnagyobb serleget. Örömüket még fokozhatta, hogy a gólkirályi címet Kerezsi Ferenc szerezte meg.

A gólkirály és a csapatkapitány

Az ezüstérem a Sugovica – Preceptumnak, a bronz pedig a Merome Kft-nek jutott. Folytatás áprilistól műfüvön. A városi szabadtéri kispályás bajnokságra március 20-ig még lehet jelentkezni.

A bajnokcsapat
A bronzérmes Merome Kft

hozzászólok