2020. November 26. Virág

Kispálya

Az a Baja… Ez a Baja!

| 2014. December 02. 20:33:16 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Elindul ez a rovat is. Terveim szerint hetente két képpel fog bővülni. A régi fotók természetesen nem az én munkáim. Értük köszönettel tartozom: Osztrogonácz Miklósnak, Koós Zoltánnak, Gyulaváry Józsefnek és még sok-sok bajai embernek, aki gyűjtötte és közhirré tette ezeket a kincseket. Az új fotók a saját munkáim. Szívesen látnék történeteket a fotók alatt, így szabad a kommentelés, ha valakinek régi, új, kedves vagy szomorú hozzáfűznivalója volna a képekhez. 🙂 Jómagam egy rövid ismertetőt fogok csak a képek alá írni, hogy felismerhető legyen az utca esetleg épület. Amennyiben változott az utcanév, úgy a régi neveket zárójelben fogjátok megtalálni a jelenlegi mellett. Jó nézelődést és kommentelést mindenkinek, aki erre jár!

Ha van valami kívánságotok, ötletetek a következő régi fotó helyszínéről, esetleg egy rakat régi fotótok, azt szívesen várom a regibaja@sugopart.hu e-mail címre.

 

Az első kép pedig az Eötvös József vagy Sétáló utca egykori és mostani megjelenése. Az utca Eötvös József báróról kapta. Mindig ez volt a neve.

hozzászólok