2022. 24. Timót

Kékfény

Tűzkárosult rémi családon lehet segíteni

Antal Tibor | 2021. December 21. 10:10:58 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Olvasói fotó

Egy nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete, valamint egy megközelítőleg ötven négyzetméteres melléképület és a mellett lévő farakás teljes terjedelmében égett Rémen, a Május 1. utcában, hétfő délután. A bajai, a nagybaracskai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók egymás után érkeztek a káresethez és együttes erővel, több mint húsz tűzoltó öt vízsugárral dolgozott a lángok megfékezésén a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A helyszínen tartózkodók még a tűzoltók kiérkezés előtt az épületből két gázpalackot kivittek, ezeket hőhatás nem érte. Személyi sérülés nem történt. A lakók rokonoknál lettek elszállásolva.- írta a Katasztrófavédelem.

Az esettel kapcsolatban mi is megosztottunk olvasói képet és videót, és már ott jeleztük, hogy hamarosan különböző módon lehet segíteni a háromgyerekes családon.

Először is ez a tűzkárosult család ( Zsikla Attila ) számlaszáma, ahová a felajánlásokat lehet utalni: 141001412634064901000007 Sperbank. A közlemény rovatban az “Adomány” szót kérjük feltüntetni!

Másodszor a gyerekek védőnője, Schauerné Katona Ildikó is gyűjtést szervezett a családra. Amire szükségük lehet:

A gyerekek méretei fiú 104-110-es ruha, 27-es cipő, lány 164-170-es ruha 35-36-os cipő, fiú és lány játékok. Ezzel kapcsolatban a rémi védőnői szolgálatnál, és a közösségi házban egész nap várják a felajánlásokat. Baján pedig a Bartók Béla 5 szám alatti állateledel boltban, és a Paprika utca 16 szám alatt is van gyűjtőpont. Vidéki felajánlásokkal kapcsolatban a következő számon Szabó Richárdot lehet hívni: 06202850607

A cikk elkészülte óta ezt a plakátot is kaptuk

Köszönjük szépen a Család nevében!

De nemcsak Rémre riasztották tegnap a környékbeli tűzoltókat. Császártöltésen, a Bajtárs utcában egy lakóépület kéményében lerakódott kátrány izzott, hétfő délután. A császártöltési önkéntes és a keceli önkormányzati tűzoltók a kályhából az éghető anyagot eltávolítják, az izzást kéziszerszámok segítségével megszüntették, valamint a kéményseprőt értesítették. Személyi sérülés nem történt.- jelentette a Katasztrófavédelem.

hozzászólok