2021. 24. Timót

Kékfény

Tűz van a vaskúti hulladéktelepen

bacs.katasztrofavedelem.hu | 2020. Szeptember 15. 05:11:01 | Utolsó frissítés: 4 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Tűz keletkezett egy hulladéktelepen, Vaskút külterületén. Mintegy kétszáz négyzetméteren ég az összehordott szemét. A bajai és a nagybaracskai hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. Szekszárdról, valamint Mohácsról ugyancsak egységek indultak a helyszínre, és oda tart a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is A hírt 4 óra után küldte a Katasztrófavédelem, de még mindig nem sikerült eloltani.

Erőgépek is segítik annak a tűznek az oltását, amely az éjszaka keletkezett Vaskút külterületén, egy hulladéktelepen. Három rakatban lomtalanításból származó, kommunális és zöldhulladék ég mintegy hatszáz négyzetméteren. A bajai, a nagybaracskai, a szekszárdi, a mohácsi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, vízsugarakkal, vízágyúval és kéziszerszámokkal oltják a tüzet. – jött az újabb jelentés 6.47-kor.

Frissítés (1.22)

Hat vízsugárral, két vízágyúval, illetve három munkagéppel megszüntették a lángokat a tűzoltók a vaskúti hulladéktelepnél, ahol korábban kommunális és zöldhulladék kapott lángra mintegy hatszáz négyzetméteren. A bajai, a nagybaracskai, a szekszárdi, a mohácsi és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak a tűz elfojtásán. Munkájukat három erőgép is segítette. Az egységek jelenleg hat vízsugárral és a három munkagép segítségével az utómunkálatokat végzik.

hozzászólok