2022. 18. Ilona

Kékfény

Toborzás és bűnmegelőzés Baján

www.police.hu | 2022. Július 25. 10:27:52 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Folytatódott a szerződéses határvadászok toborzása Bács-Kiskun megyében. A Bajai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere a Hercegszántói Határrendészeti Kirendeltség munkatársaival együttműködve 2022. július 23-án a bajai strandon várták az érdeklődőket, akiket tájékoztattak a szerződéses határvadász jogviszony létesítésének lehetőségéről, valamint a jelentkezési feltételekről.

A toborzáson kívül, a strandra látogató gyermekek és felnőttek részére bűnmegelőzési játékokkal – „részeg szemüveggel” és KRESZ kocka kirakóval – is készültek a rendőrök. A határrendészeti kirendeltség munkatársai bemutatták a hőkamerás gépkocsijukat is a strandolóknak.  Az érdeklődőknek az egyenruhások játékos kérdéseket tettek fel bűnmegelőzési témában, amelyekre a jól válaszolók ajándékcsomagot kaptak.

A szerződéses határvadász képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

hozzászólok