2021. 26. Edina

Kékfény

Teljes útlezárás az 51-es számú főúton

www.police.hu | 2021. Feburár 05. 07:20:34 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Ütközésben összetört járművek az 51-es főúton Dunapataj közelében 2021. február 5-én. A balesetben egy 57 éves hartai nõ meghalt. MTI/Donka Ferenc

Két személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az 51-es számú főút 109-es kilométerében 2021. február 5-én 7 óra körül. Az elsődleges információk szerint a baleset következtében az egyik jármű sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök 7 óra 39 perctől teljes szélességében lezárták a főutat. Kérjük, aki teheti, válasszon másik útvonalat.- írta a Police.hu

MTI/Donka Ferenc

Összeütközött két gépkocsi az 51-es főút 109-es kilométerénél, Dunapataj térségében. A műszaki mentést végző kalocsai hivatásos és dunapataji önkéntes tűzoltók a társszervekkel közösen dolgoznak a helyszínen.- jelentette a Katasztrófavédelem.

Frissítés:

A baleset következtében az egyik személygépkocsi sofőrje, egy 57 éves hartai nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik járműben utazó öt személy – az elsődleges információk szerint – könnyebben sérült.

A helyszínelés befejeződött, ezért a rendőrök feloldották az útlezárást.

A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

hozzászólok