2020. 10. Amália

Kékfény

Rendőrkézen a bajai kábítószer-termesztő

www.police.hu | 2020. Június 17. 12:22:37 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának egyenruhásai 2020. június 16-án kora reggel bűnügyi információ alapján ellenőrzést tartottak egy lakóházban.

A rendőrök az ingatlant átvizsgálták, melynek során az egyik helyiségben 11 tő kábítószergyanús növényi egyedet és 5 tő kábítószergyanús palántát, valamint az ezek termesztéséhez szükséges világító- és áramellátó berendezéseket, őrlőt és mérleget találtak. A lakásban – többek között a hűtőben – elrejtve további kábítószergyanús növényi magvakat, illetve bruttó 161 gramm szárított zöld növényi származékot is felfedeztek a nyomozók. Ezeket lefoglalták és szakértő bevonásával vizsgálják.

A házban élő 37 éves helybélit a rendőrkapitányság munkatársai előállították, és vele szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

hozzászólok