2024. 18. Alexandra, Erik

Kékfény

Lezárták a szentmiséről hazatérő asszony kirablójának ügyét

www.police.hu | 2024. Május 08. 14:12:02 | Utolsó frissítés: 1 hete

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Mint arról korábban beszámoltunk, a Jánoshalmi Rendőrőrs nyomozói 2024. február 20-án őrizetbe vettek egy 43 éves helyi férfit, mivel a bizonyítékok azt igazolták, hogy ő a felelős egy 84 éves asszony kirablásáért.

Az áldozat szentmiséről tartott hazafelé, amikor a kapujában valaki hátulról meglökte, ettől elvesztette az egyensúlyát. Az idős asszony szerencsére meg tudott kapaszkodni, így nem esett el, de a táskája kirepült a kezéből. Az értékeiért egy idegen kéz nyúlt, az ismeretlen egy szempillantás alatt felkapta a táskát és elszaladt. A tolvaj zsákmánya között szerepelt rózsafüzér, ostyatartó, telefon és némi pénz.

Az elkövető mielőbbi azonosítására nyomozócsoport alakult, a rendőrök elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, tanúkat hallgattak ki és nyomokat kutattak. Munkájuk hamar eredményre vezetett, másfél nap múlva kattant a bilincs a rabló csuklóján. Őrizetbe vételét követően kihallgatták, ahol a férfi beszámolt, merre dobálta szét az értékeket. Ezeknek egy részét megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak. A nyomozást a napokban befejezték és vádemelési javaslattal megküldték az iratokat az ügyészségnek.

hozzászólok