2019. július 20. Illés

Kékfény

Igen nagystílű rabló akadt horogra

www.police.hu | 2019. március 25. 15:32:00 | Utolsó frissítés: 4 hónapja

 

Rablásról érkezett bejelentés a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra 2019. március 24-én délután. Az egyik jánoshalmi családi háznál 16 óra 30 perc körül valaki bekopogott a kapun. Az udvaron tartózkodó idős nő a bejárathoz ment, és az ajtót kinyitotta, amit nyitás közben kívülről egy ismeretlen nagy erővel benyomta, ezzel fellökte az asszonyt. Ezt kihasználva a tettes beszaladt a házba, és az előszoba asztalon lévő 300 forintot magához vette, majd elmenekült.

A helyszínre érkező egyenruhások rövid időn belül beazonosították és 16 óra 50 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jánoshalmi lakost.

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves férfi még aznap másik bűncselekményt is elkövetett. A kora délutáni órákban kerítésen átmászva bejutott egy másik ingatlan területére, majd a lakás egyik helyiségében, a sértett idős korából adódó félelmét kihasználva a jelenlétében kutatott, és onnan 1 000 forint készpénzt tulajdonított el.

A gyanúsítottat a nyomozók rablás bűntett és kifosztás bűntett miatt kihallgatták, őrizetbe vették, valamint előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment