2020. 5. Fatime

Kékfény

Gondatlan sofőr állhat bíróság elé

www.police.hu | 2019. Június 12. 15:39:53 | Utolsó frissítés: 12 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Baján, az Ifjúság útján közlekedett 2018. április 24-én 13 óra 51 perckor egy helyi nő Ford Focus típusú személygépjárművével. A nyomozás adatai szerint a Nagy István utcához érve a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla utasítása ellenére úgy hajtott be a kereszteződésbe, hogy nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó motorkerékpáros férfinek, ezért összeütköztek. A 49 éves motoros – a beszerzett orvosszakértői vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett.

 

 

A Bajai Rendőrkapitányság az 58 éves, szabadlábon védekező asszonyt közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt kihallgatta. Ügyében a nyomozás vizsgálati szakaszában a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Ne feledjék: a balesetek megelőzhetőek! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása! 

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!


hozzászólok