2019. augusztus 22. Menyhért

Kékfény

Felismeri a Baja és környéki bűnözőket?

police.hu | 2019. január 29. 10:51:09 | Utolsó frissítés: 7 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A rendőrség nyilvános körözések weboldalán már kategóriák szerint is keresheti a körözött személyeket, autókat, eltűnt embereket.

 

A police.hu-n olvasható, hogy a rendőrség megújította a nyilvános körözések weboldalát, ahol rendszeresen frissítik majd a legkeresettebb bűnelkövetők listáját. A lakosság is  segítheti a munkájukat ha megosztják a közösségi médiában a körözési adatlapokat, hogy minél több bejelentés érkezhessen! 

http://www.police.hu/hu/koral  oldalon elérhető adatbázis  böngészhető, illetve kategóriák szerint szűkíthető. (Nekünk kicsit lassan töltődött be az oldal, de éedemes kivárni.)

 

Ezekben a kategóriákban lehet keresni.

 

Ha az eljáró szervek közt kiválasztjuk például a Bajai Rendőrkapitányságot, akkor megjelenik a helyileg körözöttek aktuálisan friss névésora és kattintással azok adatlapja. 

Ha valakit felismer...

A körözési adatlapok „Felismeri? Tegyen bejelentést!” gombjára kattintva jelenik meg az online bejelentő űrlap. Itt e-mail formátumban juttathatják el a rendőrséghez az adott körözéssel kapcsolatos információjukat. Bejelentésüket anonim módon is megtehetik, ugyanis az elérhetőségek mezők kitöltése nem kötelező. Azonban a rendőrség munkáját nagyban segíti, ha megadják a nevüket, e-mail címüket vagy telefonszámukat a felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Emellett a rendőrség továbbra is fogadja a bejelentéseket a 112-es segélyhívó számon és a telefontanú +36-80/555-111-es vonalán.

 

 

Képernyőfotó police.hu 2019.01.29.

 Hozzászólok!

KORÁBBI CIKKEINK A TÉMÁBAN

Facebook Google +
0
komment