2022. December 8. Mária

Kékfény

Elfogatóparancs alapján fogták el a betörőket

www.police.hu | 2022. Január 13. 16:23:06 | Utolsó frissítés: 11 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

2021. szeptemberében és októberében több bejelentés is érkezett a rendőrségre Katymáron történt betörésekkel kapcsolatban. A bácsalmási rendőrök látókörébe került rövid idő alatt egy fiatalokból álló banda, akik a gyanú szerint jellemzően lakott, de felügyelet nélküli házakba törtek be, és onnan ékszereket, műszaki cikkeket, valamint barkácseszközöket loptak el. A nyomozók akkor négy személyt hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

Kihallgatásukat követő időszakban újabb bűncselekmények történtek a településen, melyek egy részének elkövetésével a fiatalokból álló banda tagjai gyanúsíthatóak. December 9-én egyiküket elfogták a rendőrök, a másik két feltételezett elkövető ismeretlen helyen tartózkodott, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellenük.

Az Érdi Rendőrkapitányság járőrei a körözés alapján 2022. január 11-én elfogták a két keresett helyi lakost, akiket átadtak a bácsalmási nyomozóknak. A férfit és nőt őrizetbe vették. A Bajai Járási Ügyészség indítványozta letartóztatásukat, melyet 2022. január 13-án a Bajai Járásbíróság elrendelt.

hozzászólok