2020. 8. Dénes

Kékfény

Élettársától lopott

www.police.hu | 2020. Január 12. 07:53:59 | Utolsó frissítés: 3 hónapja

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A bajai nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja nagyobb mennyiségű készpénzt tulajdonított el otthonról.

Egy bátmonostori nő tett feljelentést 2019. november 21-én a Bajai Rendőrkapitányságon, mert az előző nap, amíg munkában volt, ismeretlen személy eltulajdonított a házából egymillió forintot, egy-egy törölközőt, nadrágot és kabátot. Betörésre utaló jelet sem a sértett, sem a nyomozók nem találtak, így – a bejelentő vallomását és a helyszíni adatokat is figyelembe véve – rövid időn belül kiderült, hogy a lopást feltehetően az asszony élettársa követte el.

A 35 éves férfi gyanúsítottkénti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte. Elmondta, hogy a pénz kisebb részét kocsmában költötte el, az összeg nagyobb része azonban nem került elő.

A szabadlábon védekező, lopás bűntett elkövetésével gyanúsított helybéli ügyében a Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek. 

hozzászólok