2024. 18. Alexandra, Erik

Kékfény

Egyidőben csaptak le a bajai és kiskunhalasi rendőrök

www.police.hu | 2024. Április 26. 12:19:16 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Egymástól függetlenül, mégis egyidőben csaptak le a bajai és kiskunhalasi rendőrök azokra a személyekre, akik a gyanú szerint Kiskunhalason árultak drogot.

Több hónapos nyomozás előzte meg azt az összehangolt akciósorozatot, amit a bajai és kiskunhalasi rendőrök tartottak kedden Kiskunhalason. A bajai nyomozók információi szerint egy férfi Kiskunhalason új pszichoaktív anyagot árul, amiből több tételt is Baján értékesítettek. Mikor valamennyi bizonyíték rendelkezésükre állt, lecsaptak. Egyszerre két helyszínen jelentek meg a Hirős kommandósokkal a rendőrök. Azt a pillanatot várták, amikor a kereskedő éppen új szállítmányhoz jut. A férfi kiskunhalasi lakhelyén nemcsak őt, hanem két emberét is elfogták, továbbá egy dílerre egy másik címen csaptak le. A négy fős bandából hármat őrizetbe vettek a bajai nyomozók, akik kezdeményezték letartóztatásukat.

A fenti akcióval egyidőben a kiskunhalasi rendőrök is rajtaütést tartottak a városban. A nyomozók információ szerint egy pár terjesztett új pszichoaktív anyagot. Velük szemben is új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult büntetőeljárás. A kiskunhalasi nyomozók kezdeményezték az őrizetben lévő páros letartóztatását.

Az akciókban hozzávetőleg 800 gramm új pszichoaktív anyagot, mobiltelefonokat, pénzt és terjesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

A jelenlegi adataink alapján a két kiskunhalasi terjesztőcsoport nem állt üzleti kapcsolatban.

Az akcióról készült videót a Bács – Kiskun vármegyei rendőrkapitányság közösségi oldalán tekinthetik meg:

https://www.facebook.com/watch?v=984132253058796

hozzászólok