2018. március 24. Gábor

Kékfény

Dupla vagy semmi

www.police.hu | 2017. május 18. 11:42:07 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Két nap alatt kétszer tört be ugyanabba a madarasi vendéglátóhelyre egy helyi férfi.

 

Az egyik madarasi vendéglátóhely tulajdonosa bejelentést tett 2017. május 16-án reggel a rendőrségre, miszerint a hajnali órákban egy ismeretlen személy a bejárati ajtó üvegét egy vascsővel betörte és megpróbált bemenni az épületbe. Feltehetően megzavarta őt az időközben megjelenő tulajdonos, így a helyszínről gyalogosan elsietett az ismeretlen férfi. A megadott személyleírás alapján a bácsalmási rendőrök néhány órán belül elfogták a 48 éves helyi lakost, aki gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

 

 

Másnap hajnalban ugyanabba a madarasai csárdába riasztották a rendőrséget, mivel egy ismeretlen személy ezúttal előbb a vendéglátóhely utcai ablaküvegét, majd az ablakon bemászva az előtérben lévő zárt belső ajtó üvegét törte be. A férfit ekkor az üzlet tulajdonosa ismét megzavarta, így értékek nélkül elfutott.  

 

 

A bejelentésről tudomást szerzett a Bajai Rendőrkapitányság bűnügyi állományának közelben tartózkodó két tagja is, akik a megadott személyleírás alapján azonnal elkezdték keresni az elkövetőt. A helyszín közelében a nyomozók néhány perc alatt elfogták, majd előállították az előző napról már ismert 48 éves férfit. Kihallgatása során elismerte a gyanúsított, hogy ezúttal is ő tört be a vendéglátóhelyre, mivel sört akart lopni.

A férfit lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a bajai nyomozók. 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment