2020. 1. Tünde

Kékfény

Családi ház falának ütközött egy busz Dávodon

Bacs.katasztrofavedelem.hu | 2020. Május 12. 06:02:47 | Utolsó frissítés: 3 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Olvasói fotó

Lesodródott az úttestről és egy családi ház falának ütközött egy busz Dávodon, a Szent István utcában. A balesethez a nagybaracskai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

Frissítés!

Az MTI fotói:

Dávod, 2020. május 12. Családi ház falának ütközött, összetört busz Dávodon 2020. május 12-én. A Volán menetrend szerinti járata lesodródott az úttestrõl és beszakította a ház falát. A buszon nem sérült meg senki. A házban egy házaspár él a kisgyerekükkel, õk sem sérültek meg, de az épület egy része lakhatatlanná vált. MTI/Donka Ferenc

A Katasztrófavédelem újabb jelentése:

Kedd hajnalban érkezett az a bejelentés miszerint lesodródott az úttestről és egy családi ház falának ütközött egy menetrend szerint közlekedő busz Dávodon, a Szent István utcában. A műszaki mentést végző nagybaracskai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, az épületben a közműveket elzárták, valamint a lakásba lévő ingóságokat kimentették. A balesetben senki sem sérült meg, azonban a ház lakhatatlanná vált. A lakók rokonoknál lettek elszállásolva.

hozzászólok