2019. augusztus 23. Bence

Kékfény

Baleset Tataházán és Mátételkén

www.police.hu | 2019. március 04. 08:14:31 | Utolsó frissítés: 5 hónapja

 

A rendelkezésre álló adatok szerint az 55-ös számú főút 74-es kilométerénél 2019. március 4-én 6 óra körül egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között felborult. Az elsődleges információk alapján a balesetben senki nem sérült meg.

 

A rendőrök feloldották a teljes útlezárást, a helyszínelés a továbbiakban félpályás forgalomkorlátozás mellett folytatódik.-írta a Police.hu

 

- Az oldalára borult egy személygépkocsi az 55-ös számú főúton, Mátételke térségében, hétfő hajnalban. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a kerekeire állították. A balesetben senki nem sérült meg.

 

- Egy száznegyven négyzetméteres lakóépület tetőszerkezete teljes terjedelmében, és az épület egyik helyiségében felhalmozott szemét égett Csátalján, a Kossuth utcában, vasárnap este. A nagybaracskai önkéntes, valamint a nagybaracskai és a bajai hivatásos tűzoltók öt vízsugár és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg, azonban az épület lakhatatlanná vált. A lakók rokonoknál lettek elszállásolva. - írta a Katasztrófavédelem.

 

 

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment