2022. 18. Ilona

Kékfény

Bácsalmáson toboroztak

www.police.hu | 2022. Augusztus 04. 13:53:25 | Utolsó frissítés: 2 hetes

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Bács-Kiskun megyében. A Készenléti Rendőrség toborzó csoportja tegnap – 2022. augusztus 3-án – a Bácsalmási Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán fogadta az érdeklődőket. A rendőrök a környékbeli álláskeresőknek tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Több tucat érdeklődő vett részt az elbeszélgetésen, és sokan távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

hozzászólok