2018. július 16. Valter

Kékfény

Az utolsó pillanatban érkezett az életmentő segítség

www.police.hu | 2017. január 11. 16:19:36 | Utolsó frissítés: 1 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A szabadidejét töltő körzeti megbízott azonnal az eltűnt férfi keresésére indult a fagyos éjszakában.

 

A szabadidejét töltő baja körzeti megbízottat egy aggódó nő kereste fel 2017. január 10-én 22 óra 40 perckor arról, hogy élettársának aznap 15 órára kellett volna hazaérkeznie a munkahelyéről, azonban nem érkezett meg.

 

A szokatlan eltűnésre és a rendkívül hideg időre tekintettel a körzeti megbízott, Kreszló Sándor r. főtörzsőrmester a saját gépkocsijával azonnal a férfi keresésére indult. Jól ismerte a tanyavilágban lakót, tudta, hol dolgozik a férfi és ismerte a hazatérési útvonalát is, így először ezeket ellenőrizte.

 

A férfi bajai munkahelyére érve az egyik fűtetlen helyiségben talált rá a keresett személyre, aki eszméletlen állapotban a hideg padlón feküdt. Életjeleit megvizsgálva tapasztalta, hogy gyengén lélegzik és nagyon rossz állapotban van. A műhelyben talált zsákokkal betakarva próbálta melegen tartani a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig, akik kórházba szállították, az aggódó asszonyt pedig a rendőr beszállította élettársához az egészségügyi intézménybe, hogy együtt tájékozódhassanak az állapotáról.

 

Az utolsó pillanatban érkezett a szabadidejét töltő körzeti megbízott életmentő segítsége.

 

 

 

Szintén rendőrségi hír, hogy a  bajai vasútállomáson járőröző rendőröktől 2017. január 10-én 21 óra 10 perckor egy 50 éves férfi kért segítséget. Elmondta nekik, hogy az elmúlt napokat az utcán töltötte.

Az egyenruhások azonnal felvették a kapcsolatot a helyi szociális intézménnyel és az utcán fagyoskodó személyt testi épségének megőrzése érdekében melegedőhelyre  vitték. Hozzászólok!

Facebook Google +
4
komment