2024. 18. Alexandra, Erik

Humor

Oltási pontyokat telepítenek a Sugóba

Antal Tibor | 2021. November 27. 08:37:01 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az oltási akciós hét nagy sikerére való tekintettel a jövő héten, november 29 – december 05-i napokon is folytatódik. A virológusok azonban felmérték, hogy ennek ellenére még mindig nem minden horgász lesz beoltva városunkban. A pecások ugyanis továbbra is inkább a Sugovica, a Kék – tó vagy a Duna – parton lógatják be kukacukat a jó kapás reményében, mint hogy arra fecséreljék drága idejüket, hogy ellátogatnak egy oltási pontra.

Egy nyelvbotlásnak köszönhetően azonban most egy új módszert találtak ki az egészségügyi szakemberek az ők becserkészésükre. Ugyanis úgynevezett “oltási pontyokat” fognak telepíteni a Sugóba. A kapitális példányokra vakcinákat fognak erősíteni, amiket a kopoltyúsok a horog kiakasztása közbeni ficánkolással, vagy a kötelező fotózás pillanatában fognak a gyanútlan horgászok bőre alá juttatni. Az első öt mázsa tükröst Pfizer, és Moderna vakcinákkal látták el, a Szputnyik V sajnos elfogyott.

Az orvosi szakemberstáb a pénteki telepítést követően bizakodó, hiszen a hétvégén sokan fognak kiülni a partra, azonban felhívták rá a figyelmet, hogy a koronavírus elleni tökéletes védelmet csak három oltási ponty kifogása jelenti, és az sem mindegy melyik mikor akad horogra. Azt is kimutatták már, hogy az pecás, aki kifog egy oltási pontyot, sokkal valószínűbb, hogy halat fog főzni a hétvégén, mint ha nem járt volna szerencsével.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a cikk a humor rovatban szerepel!

hozzászólok