2018. február 19. Zsuzsanna

Humor

Már az amerikaiak is tésztával eszik a halászlét!

Antal Tibor | 2016. augusztus 11. 14:48:00 | Utolsó frissítés: 1 hónapja

 

Hosszú Katinka minden képzeletet és előzetes várakozást felülmúlva szerepel a riói ötkarikás játékokon, hiszen eddig mindhárom egyéni számát megnyerte, és a 4x200-as váltóban is odatette magát. Az amerikaiak (kivéve Shane Tusupot) nem értik a jelenség okát. Többen doppingra gyanakodtak, ám a bajai úszó az évek alatt az összes ellenőrzésen negatív mintát produkált.

 

Fotók: MTI

 

 

Így  elkezdték kutatni sztárunk étkezési szokásait, és a Hosszú böngészés után az interneten rá is bukkantak egy videóra, melyen Katinka édesapja, az egykori válogatott kosárlabdázó Hosszú István bajai halászlét főz a családnak. 

 

Az ominózus videó még 2012-ből:

 

 

A versenyzők közül többen kétkedtek a csodaszer erejében, azonban miután Katka harmadszor is nyert, már ők is tésztával eszik a halászlét. Michael Phelpsen is csak ez segített, miután előtte kétszer is legyőzte a fiatal Kenderesi Tamás, aki egyébként a sajtbureszekre esküszik.

 

 

A nemzetközi sportéletben egyébként korábban volt már példa hasonló esetre. Nem is kell sokat visszamenjünk az időben, hiszen az idei franciaországi Labdarúgó Európa Bajnokságon a portugálok a magyarok elleni csoportmeccs után szoktak rá a szalonnázásra és töpörtyűzésre. Nem is csoda, hogy megnyerték a kontinesnsviadalt. A záró banketten meg állítólag pacal volt cseresznyepaprikával, amiből a csapat legnagyobb sztárja Cristiano Ronaldo két tányérral is szedett, majd a maradékot hazavitte éthordóban, amiért Pepe szúros szemmel nézett rá.Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment