2019. szeptember 17. Zsófia

Humor

Volt - nincs kanapé a Szentháromság téren!

2014. november 08. 20:10:21 | Utolsó frissítés: 4 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Új térbútorral bővült a bajai Szentháromság tér péntekről szombatra virradóra. Feltehetően vicces kedvű emberek ugyanis, egy rozoga állapotban lévő kanapét helyeztek el a tér Sugovica felőli oldalán a kerítés mellett.

 

Ezt a bár tájidegen, mégis színével az őszi falevelekkel nagyon jól harmonizáló bútordarabot szombat délelőtt kaptuk lencsevégre, és meg is osztottuk a Sugóparti Hírek Facebook oldalán.

 

 

  A neten aztán önálló életre kelt,főként azért mert átkerült a bajai lokálpatrióták kedvenc fórumába is, ahol rengetegen szóltak hozzá a bejegyzéshez, és vicces mémek is születtek.

Többek közt egy montázsnak köszönhetően egy régi bajai képen is szerepelt a szépséges bútordarab.

 

 Fotó: Koós Zoltán

 

Mivel a kanapé még az esti órákban is a főtéren volt, és várhatóan a hétfői munkanapig ott is marad, egy leleményes bajait némi éllel megihletett arra, hogy kedvet kapjon egy kis teázgatásra, újságolvasásra is a főtéren ha már most alkalmilag ilyen kényelmes körülmények között lehet ezt megtenni.

 

 Fotó:Cziczovszki István

 

A műtárgy aztán korábbi jóslatunkat megcáfolva, már vasárnap délelőtt nem volt a főtéren.

Gyorsan intézkedtek úgy néz ki az illetékesek.

 

 

Egy kérdés azonban még maradt:  Mit látott az egészből  a térfigyelő rendszer?

Mert a felvétel  alapján elképzelhető, hogy a tetteseket is felelősségre lehetne vonni, és nem mellékesen feltehetően sokak kiváncsiak lennének az X - aktás akcióra, főleg ha az elkövetők csoportja a várakozásoknak megfelelően nem a legszomjasabb fiatalokból állna....Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment