2024. 19. Bánk, József

Sport

26 – 0-ra nyert a Bácsbokod!

Antal Tibor | 2017. Október 01. 20:58:25 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vasárnap a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság Déli csoportjának hatodik fordulójában a Bácsbokod a sereghajtó, és még pont nélküli Tataházát fogadta. A vendégek esélyét az sem javította, hogy mindössze 10-en érkeztek a mérkőzésre, és a kapusuk sem tudott jönni, így helyére egy mezőnyjátékos állt be védeni.

 

A csapatkép a félidőben készült Fotó: Bácsbokod SK facebook oldala

 

Ráadásul a szegény embert még az ág is húzza elv ismét bebizonyosodott, hiszen az első félidő hajrájától egy sérülés miatt csak kilencen maradtak. Ettől függetlenül is igen meglepő eredmény született, hiszen a bokodiak nem tévedés  26 – 0-ra hozták a kötelezőt. A csapat játékosai közül Vida Krisztián volt a legeredményesebb, aki egymaga 11 gólt szerzett.

 

–  Az egészet a csapattársaimnak köszönhettem. Nagyon önzetlenül kiszolgáltak egy olyan napon amikor nekem is ment a góllövés. Tatahaza csapata sajnos csak 10 fővel érkezett a mérkőzésre, így emberelőnyben jól kitudtuk kihasználtuk a helyzeteket. – nyilatkozta Krisztián a Sugóparti Híreknek, aki így most 14 góllal holtversenyben vezeti a góllövőlistát a bajaszentistváni Holczer Csabával, akinek szombaton szintén jó napja volt, hiszen hatot vágott Csávolyon.

 

Még az is belefért, hogy a 71. percben Szabó Zoltán kapus értékesítsen egy büntetőt. A vendégek egyébként végig sportszerűen játszottak a nagy különbség ellenére. 15 vagy 16 – 0-nál kapust cseréltek.

 

Végeredmény: Bácsbokod SK – Tataháza SE 26 – 0 (9 – 0)

Vezette: Kvala (Szász, Markó)

Gólszerzők: Vida 11, Molnár 3, Busa 3, Engi 2, Aladics Gx, Kölcze, Újházi, Szabó, Tóth, Tettinger T, öngól

 

A forduló összes eredménye

 

Csávoly – Bajaszentistván 0 – 7

Rém – Dunafalva 1 – 1

Madaras – Kunfehértó 0 – 2

Kisszállás – Vaskút 5 – 1

Gara – Kunbaja 6 – 1

 

 

A tabella állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 


hozzászólok