2024. 26. Ervin

Sport

Félbeszakadt a hétvégi meccs Garán

Antal Tibor | 2016. Szeptember 27. 10:52:02 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában vasárnap a Gara  a Kisszállást fogadta. Az első félidőben már 4 – 0-ra is vezettek a vendégek, ám a garaiak a szünetig 4 – 2-re zárkóztak.

 

Egy kép a tavalyi Vaskút – Garáról

 

Sőt a  második játékrész elején Pataki játékvezető a kisszállásiak közül a mesterhármast elérő Ábrahám Lászlót egy kemény belemenő után kiállította. Ezek után a 71. percre egyenlítettek a hazaiak, majd a gólt követően egy furcsa incidens történt, amiről így ír a garaiak facebook oldala:

 

 

Tegnapi nap felnőtt csapatunk 4-4-es döntetlent játszott Kisszállás ellen!
A mérkőzés félbeszakadt, mivel egy petárda durrant a pálya szélén, és a kisszállásiak mindenféle bírói engedély nélkül elhagyták a pályát, bementek az öltözőbe, és nem tértek vissza a pályára! A szövetség még nem döntött az üggyel kapcsolatban, és a petárdát bedobó személy egyelőre ismeretlen!
Gólszerzőink: Csontos Máté(1), Antal Dávid(1), Kovács Dusán(1), Kertész Donát(1)
A jegyzőkönyv nincs lezárva, remélhetőleg hamarosan meg tudom mondani hogy hogy döntött a szövetség!
Hajrá GARA!!! 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve

 

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Információnk szerint a játékvezető bement a vendégek öltözőjébe megkérdezni, hogy hajlandóak e folytatni a mérkőzést, de nemleges választ kapott.

Egyébként nem ez az első balhés meccs a két egyesület történetében. 5 évvel ezelőtt egy felkészülési “barátságos” mérkőzés verekedés miatt szakadt félbe, majd 2011-ben egy kupamérkőzésen is voltak atrocitások, amiről videó is készült.

 

 

Videó:

 

hozzászólok