2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Döntetlen a bajnokesélyes ellen

Antal Tibor | 2016. Március 05. 20:58:07 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Labdarúgás, Megyei I. osztály 17. forduló

 

Szombaton a Vasvári Pál utcai pálya alkalmatlansága miatt, a Petőfi – szigeti új műfüves pályán fogadta a BLSE a tabellán második helyen álló Duna Aszfalt Tiszakécskét. A ragyogó napsütésben sokan kilátogattak a mérkőzésre, még a kiserdő mellett is volt egy szektor.

 

 

Az első félidő zömmel mezőnyjátékkal telt, kevés helyzettel, ám ennek ellenére nem volt unalmas a találkozó. A hazai csapatból Szádeczky Zalán a 32. percben egy ütközést követően bokasérülést szenvedett, és nem bírta folytatni.  A hajrában Lógó Zsolt ívelt rá szemfülesen egy szabadrúgást jó 35-ről, ám a kint álló Németh Viktor még ha épphogy is de visszaért.

 

 

A második félidőt a vendégek kezdték jobban. Dos Reis Teixeira Alex Rajmund – rövidebb nevén Csoki –  került helyzetbe, ám Tóth bravúrral védett,  majd szintén ő lépett ki, a kapuson átemelte úgy hogy valószínűleg már hosszú lett volna neki, viszont a videófelvétel alapján úgy tűnik Tóth buktatta ezt követően. A játékvezető viszont műesésnek látta a szituációt, és a vendégek játékosának adott sárga lapot.

 

A 61. percben aztán nem volt mese. Szabó Dávid 18 méterről mesterien csavart egy szabadrúgást Tóth hálójába 0 – 1.

 

Szabó Dávid szabadrúgásgólja:

 

 

10 percet kellett várni az egyenlítésre. Ekkor Holczer Csaba beadásába kézzel ért bele Radványi Dávid. A  büntetőt Sibalin Dániel egy bérgyilkos nyugalmával értékesítette 1 – 1.

 

Sibalin büntetője:

 

 

 

A folytatásban adódott lehetőség még mind két oldalon. melyek közül a legnagyobb a hosszabbításban a csereként beállt Gazsi János előtt, ám az ötösön nem tudta átvenni jól a labdát.

Így a vége 1 – 1-es döntetlen lett, mellyel a játék képe alapján mind két csapat elégedett lehet.

 

Videó összefoglaló:

 

 

A mérkőzés jegyzőkönyve:

 

 

Forrás:www.adatbank.mlsz.hu

 

A tabella állása

 

 

 

Forrás:www.adatbank.mlsz.hu

 

 

Facebook galériánk:

 

 

2016.III.5.

Közzétette: Sugóparti Hírek – 2016. március 5.

 

 

 

 

 

 

 

hozzászólok