2024. 26. Ervin

Sport

Várbíró Attila ismét a dobogó legtetejére állhatott

bacs.katasztrofavedelem.hu | 2017. Május 03. 17:29:19 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Várbíró Attila, a Bajai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltója rendszeresen rajhoz áll, fut, és maga mögé utasítja a versenyben kitartóan küzdőket, legyen szó pályán, utcán vagy terepen rendezet futóversenyről. A komáromi Monostori Erődben is bizonyított! Attila, arany- és ezüstéremmel a nyakában tért haza az Országos Terepfutó Bajnokságról.

 

A fotók a Kikelet félmaratonon készültek

 

A versenyt a 26. Komáromi Napok rendezvénysorozat részeként, immáron második alkalommal rendezték meg a lenyűgöző látványt nyújtó hadtörténeti emlékműben, ahol összesen ötszázhúszan küzdöttek meg a hatalmas kőfalak között futó védművekkel és földalatti átjárókkal tűzdelt terep adta nehézségekkel.

A sík és dombos terepeken keresztülvezető pálya útvonalát az erődrendszeren belül jelölték ki, a versenyt a Magyar Atlétikai Szövetség szabályait szem előtt tartva rendezték meg. A terepfutók három korcsoportban, több távon mérethették meg magukat: a női riválisok két-, három-, illetve négyezer méteren, míg a férfiak három-, négy-, valamint hatezer méteren állhattak rajthoz. A végeredmények korosztályos egyéni, csapat és szervek közötti összesített pontverseny alapján születtek meg.

 

Férfi II-es kategória, katasztrófavédelem

I.hely Várbíró Attila

Férfi II – es kategória, egyéni, BM

II. hely Várbíró Attila

hozzászólok