2024. 26. Ervin

Sport

Új elnök a judosoknál

Antal Tibor | 2017. December 18. 11:36:34 | Utolsó frissítés: 6 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szombaton tartotta évzáró közgyűlését a Mogyi Bajai Judo Club, az MNÁMK kollégiumának ebédlőjében, melyen fontos döntések születtek. Ezek közül is kiemelkedik, hogy a leköszönő Vida Andrást Rácz Péter váltja az elnöki székben, az új elnökhelyettes pedig a klub korábbi versenyzője Tettinger Tibor lett.

 

Forrás Gábor támogató, Vida András a klub korábbi, jobb oldalon pedig Rácz Péter a most megválasztott elnök a moszkvai judo akadémián

 

– A klub egyik korábbi elnöke Kovács Dénes kért fel, hogy vállaljam el a klub elnökségét. Eddig is a bajai judo támogatója voltam, jó kapcsolatom volt Vida Andrással és kétszer részt vettem a moszkvai edzőtáborozáson is. A felkérést azért fogadtam el, mert úgy gondolom, hogy az egyesületnél jó úton mennek a dolgok. A terveim között szerepel, hogy a régi támogatók mellé újakat is bevonjak, és hamarosan lehet, hogy további jó hírekről is be tudok számolni. – nyilatkozta az új elnök.

 

 

A közgyűlés végeztével köszöntötték az idei évben kiemelkedő eredményt elért versenyzőit. Hosszú volt a sor, mert az egyesület fennállása legeredményesebb esztendőjét zárta. Majd közös vacsora kezdődött, és buli kifulladásig.

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=1942802302426479

 

 

 

 


hozzászólok