2024. 26. Ervin

Sport

Ismét bajnok a Sugó

Antal Tibor | 2017. Március 08. 09:55:47 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A városi teremlabdarúgó bajnokság küzdelmei október végétől zajlottak a dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban. Az első osztályban hosszú időn keresztül a szabadtéren bajnok Merome Kft vezetett, és ők is nyerték az alapszakaszt, méghozzá 5 pont előnnyel.

 

Török Bálint, a Merome Kft egyik játékmestere

 

Török Bálinték a rájátszás első két mérkőzését is hozták, ám a remekül játszó Gigászok ellen több meghatározó játékosuk sem lépett pályára, így elvesztették veretlenségüket. És mivel a rekordbajnok Sugovica – Preceptum a rájátszás mind a négy mérkőzését megnyerte, a szombati utolsó fordulóban a bajnoki cím volt a tét. A két gárda ugyanis egymással játszott. Mivel a Meromének 2 pont előnye maradt, a Kamarás – Dunának mindenféleképpen nyernie kellett ahhoz, hogy ismét az ő nyakukba akaszthassák az aranyérmeket.

 

 

A döntő mérkőzésre a Merome ismét nem számíthatott gólzsákjára Hódos Zoltánra, és az egyik játékmesterre Somogyi Tiborra. A találkozó első félidejében nem született gól, csak helyzetek adódtak mind két oldalon. A 30. perc körül aztán Gyetvai szögletén László Zoltán vágta a léc alá, és ezzel a Sugó került előnybe. Egyből sürgős lett a Meroménak, akik bár közel álltak az egyenlítéshez, nem sikerült nekik. Csobolya lövése például a kapufa belső oldaláról jött kifelé, gól azonban nem született. Így ismét a Sugovica – Preceptum lett a bajnok.

 

László “Műzli” a labdával

 

 

A bajnokcsapat

 

Hab a tortán, hogy a gólkirályi címet is Gyetvai Gergő szerezte meg a Sugóból 28. találattal.

 

I.osztály végeredménye

 

A tabellákat készítette:Szörényi László

 

 

A két másod osztályban még hátra van pár forduló

 

II.osztály A csoport

 

 

II.osztály B csoport

 

 

A III. osztály küzdelmei már múlt héten véget értek. Itt zsinórban harmadszor lett bajnok az R4 Lux. Ez a remek teljesítmény mellett azért lehetséges, mert az utóbbi két évben nem vállalták a magasabb osztályban való indulást.

 

 

III.osztály végeredmény

 


hozzászólok