2024. 26. Ervin

Sport

Evés közben jön meg az étvágy

Bajai Bácska | 2017. Április 24. 08:58:51 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Radnóti Miklós által vezetett Bácska U14-es csapat az elmúlt 6 mérkőzéséből 5-öt megnyert. A legjobb 20-ban biztos a helyük, de az edző és a fiúk is nagyobb sikerre vágynak!

 

 

Jelenleg a serdülő bajnokságban a 2003-2004-es születésű titánok játszhatnak. A szeptemberben indult bajnokság eddigi fordulóiban Baja városának szállítottak szép győzelmeket a srácok, de becsúszott néhány vereség is. Ahhoz, hogy a bajnokságot a 9-16. hely valamelyikén zárják, a 2017. május 6-7-én Baján megrendezésre kerülő négycsapatos tornát kell megnyerniük. Azon a hétvégén a PVSK, a Dávid Kornél Akadémia, és Budapesti Honvéd csapatait kell maguk mögé utasítani a srácoknak.

Radnóti Miklós elmondta, az hogy a legjobb 32-be, vagyis a főtáblára került a csapat már sikernek mondható, azonban evés közben jön meg az étvágy, így tovább küzdenek. Szépen dolgoznak a fiúk és a Bajai Bácska is mindent próbál megtenni annak érdekében, hogy az utánpótlás csapatait tovább erősítse. Ezért is indították útjára a nagyon sikeres Kisiskolás Kosárlabda Kupát, ahol közel 100 kisiskolás pattogtatja a labdát, mellyel az egyesület és az általános iskolások közötti kapcsolatot szeretné erősíteni a klub. Fontos az alulról való építkezés és a minél szélesebb bázis kialakítása. Szeretnénk infrastrukturális fejlesztéseket is megvalósítani, mellyel értéket teremtünk Baja város sportéletében.

Radnóti Miklós szeptembertől a 2007-2008-as születésű fiúkkal kezdi megszerettetni a kosárlabda játékot és már most várja azokat a kicsiket, akik szívesen csatlakoznának a jövő bajnokcsapatához!


hozzászólok