2024. 28. Hajnalka

Sport

Villámrajtot vett a BLSE

Csengő Lajos | 2017. Szeptember 18. 23:04:19 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A BLSE U-8 és U-9 es csapatai megkezdték a Kölyökliga sorozatot! Az idei kiírás szerint 21 csapat nevezését fogadták el a szervezők és így 20 mérkőzés vár a csapatainkra! 1-2.fordulót Szekszárdon játszottuk és a Tolna, valamint a Szekszárd csapataival mérkőztünk!

 

U-8-as csapatunknak sok újdonsággal kellett szembenézni, hiszen az idei évben már nagyobb pályán, nagyobb létszámban és kapussal kell játszaniuk, ami azért sok nehézség elé állította játékosainkat!
Fiataljaink nagy elszántsággal és harcos, agresszív játékkal minkét ellenfelüket legyőzték és így sikeresen léptek túl az első és második fordulón!


BLSE – Szekszárd UFC 9:2
Gl: Kucsera 4, Simon 3, Kutyifa 1, Farkas 1,
BLSE – Tolna 5:4
Gl:Simon 2, Kucsera 3,
Játékosok: Putnik Gergő, Fehér Dilen, Kucsera Gergő, Kutyifa Áron, Simon K. Mirkó, Bozsó Botond, Farkas Barnabás, Hiezl András, Drengács Márk.

 

U-9- es csapatunk a tavalyi évben már bizonyított a Kölyökligában, hiszen 26 mérkőzés van mögöttük! Ennek megfelelően jól is játszottak és magabiztos győzelmeket arattak!

BLSE – Szekszárd UFC 7:3
Gl: Fehérvári 2, Grisnik 3, Tutuc 2.
BLSE – Tolna 13:5
Gl: Hóman 3, Fehérvári 1, Kovács 1, Grisnik 5, Majoros 1, Tutuc 2.
Játékosok:
Kisföldi Kornél, Boross Péter, Tutuc Dávid, Grisnik Zsombor, Szerletics Gellért, Hóman Dániel,Kovács Zsombor, Major Máté, Bíró Botond, Majoros Milán, Fehérvári Zsombor.

Gratulálok mind a kettő korosztály játékosainak,mert kreatívan és nagy akarással,fegyelmezetten játszottak!

Csengő Lajos edző
Hajrá BLSE!


hozzászólok