2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Traktort vásárolt a LUA

LUA Baja facebook oldala | 2017. Március 05. 21:46:03 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Új kistraktor vásárlással bővült a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány gépparkja. A bajai alapítvány az új fűnyíró traktort a Vasvári Pál utcai focipályán helyezte el, ahol a Baján focizó gyerekek élvezhetik majd a szépen nyírt füves pálya előnyeit edzéseken, és bajnoki mérkőzéseken.

 

Nagy György az alapítvány elnöke átveszi a traktort

 

A vásárlást TAO-os pályázat segítségével sikerült megvalósítani. Baja és környékén régóta élvezhetik a gyerekek, és a felnőtt csapatok a beruházások előnyeit, melynek köszönhetően egyre több gyermek rúgja a bőrt a környék, és a LUA Baja utánpótlás csapataiban.

 

Pár apróság még a traktor mellett

 

Korábbi LUA fejlesztések és beruházások:

 

– Megújult és villanyvilágítással lett felszerelve Vaskúton a füves és a műfüves focipálya.

– Vaskúton, Bajaszentistvánon és Bácsbokodon labdafogó hálóval és térelválasztóval lettek felszerelve a sportcsarnokok.

– Bácsbokodon, Vaskúton, Szeremlén új kapukkal és labdafogó hálóval lettek ellátva a focipályák.

– Bajaszentistvánon, Bácsbokodon, Vaskúton, Szeremlén már a korábbi TAO-os fejlesztéseknek köszönhetően új traktorok és karbantartó gépek segítségével tartják karban a pályákat, az új mosógépeknek és szárítógépeknek köszönhetően, pedig patyolat tiszták a sportfelszerelések.

– Egy kisbusz vásárlásának köszönhetően, pedig a vidéki tehetséges gyerekek könnyen részt vehetnek, a bajai tehetséggondozó edzéseken.

 

“A LUA Baja által létrehozott fejlesztések mind a gyerekek, a magyar labdarúgás, Baja és a térség labdarúgásának fejlődését segítik elő. Alapítványunk minden egyes fejlesztéssel és beruházással bizonyítja, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség a LUA Baja Alközponti kinevezésével kiváló döntést hozott!”- írja a LUA facebook oldala


hozzászólok