2024. 19. Emma

Sport

Országos döntőbe jutottak a LUA futsalosai

LUA Baja facebook oldala | 2017. Április 19. 10:56:31 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Rangos tornán szerepeltek ismét a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány U13-as és U15-ös futsal csapatai. A Bács-Kiskun megyei U13-as és U15-ös futsal bajnokság megnyerése után, mind a két gárda a régiós bajnokságban folytathatta tovább.  Az U13-as és U15 korosztály is egy – egy négyes csoportba került, ahol Bács-Kiskun megye, Somogy megye, Tolna megye, és Baranya megye bajnokai egymás elleni kőrmérkőzéseken döntötték el az első két továbbjutó hely sorsát. Kicsit sietősre sikerült a mai nap, mert U13-as és U15-ös csapatunk is, egy napon játszotta le a mérkőzéseit.

 

 

A keddi nap küzdelmeit U15-ös csapatunk kezdte el. A fiúk Bácsbokodon reggel 9 órától mérték össze tudásukat a Bonyhád VLC, a Siófoki Bányász SE, és Gold Sport KFT csapatai ellen. A fiúk rendkívül magabiztosan és jól játszottak, és a csoport második helyén végezve bejutottak az országos döntőbe. A LUA Baja mellett az első helyen végzett Siófoki Bányász SE csapata jutott tovább.

 

 

Az U-15-ös csapat eredményei:

 

LUA Baja – Bonyhád VLC 5-2

LUA Baja – Gold Sport KFT 7-1

LUA Baja – Siófoki Bányász SE 2-6.


Délután Faddon U13-as csapatunk lépett pályára. Ők is Tolna megye, Baranya megye, Somogy megye U13-as futsal bajnokaival találkoztak. A gyerekek rendkívül magabiztos kitűnő játékkal, mind a három mérkőzésüket megnyerve csoport elsőként jutottak tovább!

 

 

U13-as csapatunk eredményei:

 

LUA Baja – Pécsi VSK 6-1

LUA Baja – Faddi SE 4-0

LUA BAJA – Siófoki Bányász SE 4-2

 

Szép volt gyerekek! Hajrá LUA Baja!


hozzászólok