2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Országos döntőbe jutott a BLSE U-9-es csapata!

Csengő Lajos | 2017. Március 12. 17:03:36 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A Bajai LSE U-9 –es csapata benevezett az V. VOYAGE Kupára.
Négy helyszínen folytak a selejtezők, mert egy rangos nemzetközi tornáról van szó!
Selejtező helyszínek: Budapest, Pilismarót, Tokod, Párkány
Minden helyszínen 4×4 csapat küzdött az országos 8-as döntőért, ami Budapesten lesz.
Nagyon készültünk erre a tornára, mert olyan díjazás van, ami minden játékos számára élmény lehet!
Az I. helyezett csapat részére egy utazás autóbusszal és belépővel a következő sztárcsapatok valamelyikének Bajnokok Ligája vagy bajnoki mérkőzésére: AC Milan, Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Bayern München, Arsenal, Chelsea, Juventus, Paris Saint Germain, Internazionale, AS Roma. – Kupa, érmek.

Budafoki Sportcsarnok, 2017.03.04.

U-9 –es csapatunk a szombati selejtezőtornán a MÉSZÖLY FOCISULI, a KOMÁROM, és az ASI-DINAMO együtteseivel kellett csapatunknak megmérkőzni, hogy továbbjusson a torna országos döntőjébe. A selejtező lebonyolítása úgy zajlott, hogy a körmeccseket követően kialakult egy sorrend, 1-4. helyezettekig. Ezt követően az 1. és a 4. helyezett, illetve a 2. és 3. helyezett játszott egymással elődöntőt, hogy aztán a két alulmaradt csapat a végső 3-4. helyért, a két győztes pedig a selejtezőtorna megnyeréséért és természetesen az országos döntőbe jutásért küzdött meg egymással.

Erős csoportot fogtunk ki, de a srácok tudták, hogy a selejtezőn nincs díjazás, és a végső cél a fontos, ezért nagy elszántsággal vágtak neki a meccseknek! A 8-as döntőbe jutáshoz 5 meccset kellett játszani, és az utolsó döntő meccsen is a legjobbat kellet nyújtani a csapatnak, mert csak a győztes ment az országos döntőbe! A körmeccsek után I. helyen álltunk és a IV. helyezett Dinamóval mérkőztünk meg a döntőért. Jól játszottunk, meggyőző fölénnyel nyertünk és nagy esély nyílt a végső győzelemre is, de ahhoz még egy nagyon erős Mészöly Focisulit kellet legyőznünk a döntőben! Szerencsére a csapat egységes maradt és minden játékos kivette a részét és folytatta a határozott agresszív játékát melynek köszönhetően győztesként ünnepelhettük az országos döntőbe jutást!

 

Eredményeink:


BAJAI LSE – KOMÁROM 2-0
MÉSZÖLY Focisuli – BAJAI LSE 1-2
ASI-DINAMO – BAJAI LSE 0-4
BAJAI LSE – ASI DINAMO 6-0
BAJAI LSE– MÉSZÖLY Focisuli 2-0

Gratulálok a csapatnak,szép volt srácok! Külön köszönöm a szülőknek a lelkes és sportszerű szurkolást !!
Csengő Lajos edző.

Hajrá BLSE!

hozzászólok