2024. 19. Emma

Sport

Nyolcat rúgott a Dusnok

Antal Tibor | 2017. Augusztus 28. 14:49:42 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Vasárnap a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjának 3.fordulójában a Dusnok azt a Tompát fogadta, mely az egy héttel ez előtti sükösdi kirándulásáról 11 kapott góllal térhetett haza. Így a kérdés ezúttal is csak a hazaiak győzelmének aránya volt.

 

 

Ennek megfelelően is zajlott a találkozó, hiszen a hazaiak okosan végig játszva akcióikat gyakorlatilag sakk – matt helyzetbe hozták a széleken megbontott tompai védelmet, és még az is belefért, hogy jó pár ziccerüket elhibázzák. A félidő 3 – 0 volt, majd a 49. percre már 5-re nőt a különbség. Ekkor egy formás bal oldali támadás végén a középen érkező Galambos Szilveszter két védő közül stukkolt védhetetlenül a dusnoki kapuba, megszerezve a tompaiak becsületgólját.

 

 

6 – 1-et követően a csereként beállt Rogács Istvánt kiállította Topálszki Szabin játékvezető, miután lerántott egy gólra törő tompai játékost, és a megítélt szabadrúgás Galambos Szilveszter mesterien tekerte a bal oldalába. 6 – 2

 

A védhetetlen szabadrúgás

 

A kiállítás ellenére azonban továbbra is a Dusnok dominált, és a játék lassításából úgy tűnt, hogy a tompaiak se kapjanak többet. Ezt nem sikerült kivitelezni, hiszen az utolsó percekben Bolvári Zoltán után Ronyecz Zoltán is a kapuba talált a hazai szurkolók nagy örömére, két szépen kivitelezett kontra végén.

 

 

Végeredmény: Dusnok – Tompa 8 – 2 (3 – 0)

Dusnok, 300 néző

Vezette:Topálszki (Kvala, Rácz)

Gól:Bolvári Z 3, Hodován J, Hodován A, Simonits, Rónai, Ronyecz Z ill. Galambos 2

 

Facskó József (edző, Dusnok KSE): Úgy érzem, hogy egész meccsen mi domináltunk,  nagyon sok helyzetünk kimaradt még 0 – 0-nál is. Kértem a játékosoktól, hogy mindjárt az elején támadjuk le őket, próbáljunk meg mindjárt az elején gólt lőni, a múltkori eredményükből kiindulva, ami biztos megfogta őket. Ez meg is látszott, hiszen amikor 2 – 3 góllal elmentünk, akkor nagyon átjáróház volt az egész csapatuk., úgy érzem, hogy 10 gól is lehetett volna közte. Az eredmény függvényében mindenkinek lehetőséget tudtam adni.

 

– Mik a célkitűzések Dusnokon?

 

– A vezetőség az 1 – 5. helyezést határozta meg, amibe természetesen benne van a dobogó is.

 

 

Csobolya István, a Dusnok játékmestere

 

A forduló többi eredménye:

 

Kelebia – Géderlak 2 – 5

Katymár – Mélykút 0 – 2

Híd SC – Érsekcsanád 1 – 2

Nemesnádudvar – Borota 3 – 4

Felsőszentiván – Hajós 1 – 3

Sükösd – Szeremle 8 – 1

Hercegszántó – Bácsborsód 3 – 1

 

A tabella állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/B%C3%A1csfoci-272423143222735/photos/?tab=album&album_id=326983384433377

 

 

A megyei III. osztály déli csoportjának nyitófordulójában:

 

Bajaszentistván – Kunbaja 1 – 1

Gól:Vedelek 93 ill Skribic 86


hozzászólok