2024. 28. Hajnalka

Sport

Nagy zakó Kecskeméten

www.kecskemetilc.hu | 2017. Március 11. 21:31:29 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Szombaton a tabella II. helyén álló Kecskeméti LC-hez utazott a BLSE, így nem sok jóra számíthattunk.

 

Fotó:www.kecskemtilc.hu

 

Először került be a kecskeméti kezdőcsapatba Koncz Zsolt, miután letöltötte eltiltását, és ezek után rögtön meg is kapta a csapatkapitányi karszalagot. Jobban nem is sikerülhetett neki a visszatérés, hiszen már a meccs elején gyönyörű gólt rúgott 16-ról a jobb felsőbe. A folytatásban is a kecskeméti akarat érvényesült, végig a bajai térfélen pattogott a labda, és bő 20 perc elteltével, Eugene Salami növelte az előnyt Nádudvari passzából. Szünet előtt aztán még több lehetőségünk is volt, ebből egyet értékesítettek a hazaiak, amikor Selyem beadására érkezett Balog Marcell középen.

 

Fordulás után sem változott a játék képe, a Baja visszahúzódott, a megyeszékhelyiek pedig keresték a rést. Ezt először Petrics találta meg, aki szabadrúgásból lőtt nagy gólt, két perccel később pedig Nádudvari lőtt jobbal a léc alá. Az utolsó félórában néhány sansz a Baja előtt is adódott szabadrúgásból, ám ezeknél Mészáros a helyén volt, majd Sibinger sajnálatos sérülése után, kissé kizökkent a meccs addigi ritmusából. A hajrában végül még Salami növelte góljai számát, majd nem sokkal a lefújás előtt egy kontrából Nagy Előd tudott szépíteni.

A Kecskeméti LC sikerével átmenetileg befogta a szabadnapos Tiszakécskét, a BLSE változatlanul ötödik.

 

Kecskeméti LC – Bajai LSE 6-1 (3-0)

Megye I. 18. forduló, Széktói Stadion

KLC: Mészáros – Csizmadia, Hajnal, Urbán, Farkas – Petrics, Koncz, Nádudvari (Ponczók 60.) – Balog (Kitl 74.), Salami, Selyem (Toricska 60.).

Baja: Kámán – Holczer, Gazsi, Patai, Nébl, Nagy E., Szádeczky, Fabók, Pintér, Sibinger (Rácz 76.), Csengő.

Gól: Koncz (8.), Salami (24., 83.), Balog (32.), Petrics (56.), Nádudvari (59.) ill. Nagy (87.)

Sárga lap: Urbán, Ponczók ill. Kámán, Holczer, Sibinger

 

Némedi Norbert: Nagyon örülök neki, hogy az egész mérkőzéshez olyan hozzáállás párosult, ami talán hiányzott két héttel ezelőtt. Volt mit javítani, szerettük volna kiköszörülni a csorbát. Sok lehetőségünk volt azok mellett is, amiket végül gólra váltottunk, egy kis szépséghiba csúszott a történetbe a végén, de ez nagyon intő példa lehet, ebből is lehet tanulni. Az egész mérkőzés összképe alapján elégedett vagyok a látottakkal, haladunk tovább! 

 

 

 


hozzászólok