2024. 19. Bánk, József

Sport

Megérdemelten nyert a Szentistván

Antal Tibor | 2017. Szeptember 10. 07:10:31 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Vedelek Zoltán és Vida Krisztián párbaja

 

Szombaton a megyei III. osztály déli csoportjának rangadóján a Bajaszentistván a Bácsbokodot fogadta oroszlánbarlangjában. A mérkőzés szentistváni támadásokkal kezdődött, majd a 14. percben a bal oldalon ugratták ki Holczer Csabát, és a BLSÉ-ből nyáron visszatért csatár nem hibázott. 1 – 0

 

Holczer Csaba gólja

 

Ezt követően is inkább a  hazaiak maradtak támadásban, és több szöglet utáni kavarodásból is lett volna esélyük újabb gólt szerezni. A bokodiak csak elvétve jutottak a szentistváni kapu közelébe, de ekkor általában megállította őket a lestaktika, illetve a hajrában Kölcze István ígéretes helyzeténél a jól kijövő Székely Csaba hárított bravúrral, így szünetre 1 – 0-ás hazai előnnyel vonultak a csapatok.

 

Kölcze helyzete

 

A második félidőben is jobbára a bokodi térfélen pattogott a labda, ám a 16-ost elérve megállt a szentistvániak tudománya. Egészen a 74. percig, amikor is a szintén a BLSÉ-ből érkező Pintér Roland remekül vett le egy labdát, kiugratásából pedig Gyenei Tamás talált a kapuba, aki higgadtan gurított el a kapus mellett jó 14 méteről. 2 – 0

 

Végeredmény:

Bajaszentistván – Bácsbokod 2 – 0 ( 1 – 0)

Vezette: Szabó István (Minda, Áman)

Gólszerzők: Holczer Cs 14, Gyenei 74

 

Edzői nyilatkozatok:

 

Szólik Gábor (Bajaszentistván): Küzdelmes mérkőzésen többet birtokoltuk a labdát, és a játék képe  alapján megérdemelten nyertünk.

 

Aladics Tamás (Bácsbokod): Az első félidőben a hazai csapat jobb volt, ez labdatartásban és helyzetekben is megmutatkozott. A félidő vége felé egy nagy ziccert kihagytunk, amiben benne volt az egyenlítés. Sajnos több lehetőségunk nem nagyon volt, igaz ha egy kis szerencsével a 4-5 elpasszolt labdával élni kellett volna, de nem így jött össze. A második 45 perc már kiegyenlítetebb  volt. Akadtak lehetőségeink, de ezek kimaradtak rossz átadások, utolsó passzok, stb.. Összességében megérdemelten nyert a Bajaszenitsván, amihez ezúton is gratulálok nekik. Remélem a kővetkező meccsen tudunk javítani a játékon, és sikerül nyernünk.

 

 

 

A forduló többi eredménye

 

Dunafalva – Gara 2 – 2

Rém – Csávoly 1 – 4

Kunfehértó – Kunbaja 4 – 2

 

Vasárnap  16.30

 

Madaras – Kisszállás

Vaskút – Tataháza

 

 

A tabella állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Facebook galériánk:

https://www.facebook.com/pg/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=1806805859359458

 

 

hozzászólok