2024. 25. Márk

Sport

KO-val nyert Gálos Roland

Antal Tibor | 2017. Március 12. 16:41:20 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Makulátlan a mérlege Gálos Rolandnak a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE Baja sportolójának az első osztályú Német Bundesligában. A Nordhausen színeiben ötödik mérkőzésén is fölényes győzelemet aratott, ezúttal egy lett származású ökölvívó ellen.
 
 
A meccs nem volt hosszú, hiszen már az első menetben egy test ütéssel a padlóra kényszerítette ellenfelét, melyből nem tudott felállni, így KO -val nyert Roland! 
 
Az eddigi ellenfelek
 
A paletta széles a nemzetközi mezőnyben. Két német Andreas Leitz, Alexander Fengler korosztályos válogatottak,után egyhangú pontozással verte az iraki Ameer Khadim Chanimt aki Irak és Ázsia Bajnoka is egyben Utána a  török Mert Yilkimazm, és most az ötödik mérkőzésen a lett  Gvido Beluns elleni KO következett.
 
 
Roland következő mérkőzése Március 18 – 19- én Nagyberkiben lesz egy nemzetközi tornán, ahol már nemcsak Ő, hanem a klub feltörekvő tehetségei is ringbe szállnak. Név szerint : Rácz Patrik, Zarándó Péter serdülők, Kornóczi Sándor , Balogh Ádám junior, és Romsics Roland ifjúsági versenyző is . 
Gálos Roland következő Németországi versenye előre láthatólag Április 22 .-én Berlinben, 29 -én pedig Nordhausenben lesz . –  tudhattuk meg Gálos Tamás edzőtől.
 

hozzászólok