2024. 19. Emma

Sport

Kézis vereségek

Bajai Kézisek BK | 2017. Október 10. 07:16:44 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Nem igazán mondhatják sikeresnek az elmúlt a hétvégét a bajai kézilabdások. Sajnos csapataink sérülések és egyéb okok miatt nem a legjobb összeállításban tudtak pályára lépni. Azért van egy kis öröm hírünk is: végre tudunk edzéseket tartani, így reméljük, hogy a további mérkőzéseinket vidéken szoros eredménnyel, míg hazai mérkőzéseinket győzelemmel tudjuk zárni. Leány csapataink eredményei: IFI – leány: Kiskőrös SC- Bajai KSE – félidő : 15-13 a végeredmény: 21 – 17

 

Ezután a serdülőkkel együtt Balatonboglárra utaztak a lányok és a hosszú út után, valamint a bemelegítés alatt történt sérülés, befolyásolta a csapat játékát, így a Balatonboglár- Kézilabda Akadémia leányai fölényes győzelmet arattak.

A végeredmény : Balatonboglár KA- Bajai KSE: 32 – 10 .

Reméljük, hogy ez az eredmény nem befolyásolja a bajai lányok lelkesedését és a visszavágó sikeresebb eredményt produkál.

 

 

OSB- fiú csapatunk éppen csak 6 fővel utazott Kaposvárra. Hősiesen állták a kaposváriak rohamait és az elért eredményt csak dícséret illeti. Kaposvár SE- Bajai KSE: 22 – 18 IFI és férfi felnőtt csapataink az NB II- ben Hőgyésszel játszotta újabb bajnoki mérkőzését.

 

 

Tartalékosan kiálló csapatainknak voltak igen jó pillanatai is. A felnőtteknek sikerült a vezetést megszerezniük, de az utolsó percekben az ellenfél egy erőteljes hajrával felzárkózott és megszerezte a vezetést. A bajai csapatnak a sérülések miatt nem voltak bevethető pihent játékosai, így a végeredmények:

Ifi:Hőgyész – Bajai KSE: 28 – 21

Felnőtt: Hőgyész – Bajai KSE: 30 – 27


hozzászólok