2024. 25. Márk

Sport

Két mogyis is a Top 20-on belül

Mogyi SE | 2017. Szeptember 05. 00:22:38 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 Hűvös idő, neoprénes úszás, nagyon technikás, macskaköves és 20%os emelkedővel tarkított 7 körös bringapálya valamint szintén emelkedős 4 körös futópálya, Karlovy Vary belvárosában.

 

Faldum Gábor

 

Az úszás Gábornak sikerült jobban és egy 5 fős szökevény boly után jó pozicióban kezdte a kerékpárt. Felzárkózniuk a 40 km alatt nem sikerült, sőt további 4 ember is elszökött tőlük, így Gábor több mint másfélperces hátrányban kezdte meg a futást a top 10-es végeredményért. 5km- ig rendben haladt az elejével, fogyott a hátrányuk és már 10-en belül volt amikor jött egy kis megingás és az ilyenkor sokba kerül. A vége 14. hely egy hosszú hullámvölgyes időszak után. Király István Gáborral ellentétben nagyon rosszul úszott és nagy hátrányban kezdte meg a bringát. Pár társával együtt viszont nagy erőket tudtak mozgósítani és először a második nagy sort érték utol 15 km-nél, majd több mint 1 percet ledolgozva majdnem Gáborékra is felértek.

 

Király István

 

30-on kívülről kezdte meg a futást és folyamatosan haladt előre végén nagy sprintben még 4 embert megelőzve a 16. helyig jutott. Nagyszerű eredmény ez így neki és idei 3. top 20-as eredményét hozta a felnőttek között. Folytatás Istinek két hét múlva az U-23-as Világbajnokságon. Gábor pedig keszül a következő Világkupa versenyre egy olasz bajnoki futammal megszakítva.


hozzászólok