2024. 20. Konrád, Tivadar

Sport

Hazai siker

LUA Baja facebook oldala | 2017. Március 05. 21:13:32 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Ismét rangos sporteseményt rendezett a Labdarúgás Utánpótlásáért Alapítvány, akit a  Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Megyei Igazgatósága kért fel a megyei U13-as futsal bajnokság döntőjének  megrendezésére. Az U13-as futsal bajnokság küzdelmei még január hónapban a csoport mérkőzésekkel kezdődtek el, és a döntőbe tíz csapat jutott be. A döntő gyors és zökkenőmentes lebonyolítása miatt, két helyszínen Vaskúton, és Baján két csoportban zajlottak a mérkőzések, majd a négy közé jutott csapatok Baján az MNÁMK sportcsarnokában folytatták tovább.

 

 Fotók:LUA Baja facebook oldala

 

A vaskúti csoportba a LUA Baja “B” csapata került. Ebbe a gárdába a kiírásnál egy évvel fiatalabb, 2005-ös születésű gyerekek fociztak az első, és a második továbbjutó helyért. A bajai srácok kiválóan játszottak és mindent megtettek, hogy bekerüljenek a négyes döntőbe, de a Kiskunhalasi Szilády RFC, és a Kecskeméti UFC mögött a harmadik helyen végeztek. A LUA Baja “A” csapata a bajai csoport élén végzett, és kimagasló játékának köszönhetően bejutott a négyes döntőbe. A fináléban a Kecskeméti UFC, és a Kiskunhalasi Szilády RFC legyőzésével megszerezte az U13-as futsal bajnoki címet.

 

 

A gyerekek a hosszú nap folyamán kisebb sérülések ellenére nagyszerűen teljesítettek. A LUA U13-as csapata veretlenül, hat győzelemmel, 33 rúgott és két kapott góllal szerezte meg a bajnoki címet.

 

 

A LUA Baja U13-as futsal bajnoki címét közösen érte el, a 2005-ös és a 2004-es születésű gyerekkel. Ezzel bejutott az országos U13-as futsal bajnokság döntőjébe.  A 2017-es évben alapítványnak ez már a harmadik megszerzett rangos címe, az U15-ös megyei futsal bajnoki cím,és az U13-as  kecskeméti Régiós futsal torna győzelme után.

 


hozzászólok